Kloosterweg 5 Hengelo (gemeente Bronckhorst)   info@bospaard.nl     06-40954244  

Kamer

Kom tot rust in onze mooie en compleet uitgeruste ruime kamer voor 2 personen. We maken een riante 2-persoons boxspring (180 x 220 cm) voor je op met fris gewassen beddengoed. Als je wil zetten we er twee extra bedden bij.     

Paarden

Te paard dwalen door de Achterhoekse bossen en paden, dat is echt genieten. Dus neem gerust je eigen paard mee. Die kan overnachten in een riante en lichte box, in een met hout omheinde paddock of in de weide. * Wij verhuren geen paarden *

Groene Energie

Op het dak van onze woonboerderij liggen 32 zonnepanelen die de kamer van energie, verwarming en warm water voorzien. Bij de bouw en verbouw van de gebouwen en het onderhoud van

het erf is ons motto praktisch, natuurlijk en duurzaam.

Zo min mogelijk verspillen dus en zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke materialen en waar mogelijk zijn materialen hergebruikt. We hebben vaak gekozen voor hout als bouwmateriaal en er liggen op de daken bijna overal hergebruikte pannen. Verder vangen we het regenwater op voor planten en als drinkwater voor de paarden, zal je bij ons geen gifspuit tegenkomen en scheiden we het afval zo goed mogelijk.

We hopen natuurlijk dat je tijdens je verblijf net als wij verantwoord met water en energie omspringt. Genieten, maar zonder te verspillen.