Kloosterweg 5 Hengelo (gemeente Bronckhorst)   info@bospaard.nl     06-40954244  

Kamer

De smaakvol ingerichte kamer is ingedeeld in een slaapgedeelte, zithoek, eethoek en een badkamer.

Slaapgedeelte
We maken een riant en comfortabele 2-persoons boxspring (180 x 220 cm) bestaande uit 2 aparte bedden voor je op met fris gewassen beddengoed.

Met nachtkastjes met verlichting naast het bed, verduistering en horren voor de ramen tegen licht en insecten en ruimte voor je bagage is je slaapplek helemaal compleet.

Zithoek
De zithoek omvat naast een 2-persoonsbank en een salontafel ook twee comfortabele fauteuils en een TV. Voor een leesboek of een spelletje kijk je even in de kast.

Eethoek / bureau
Aan de grote eettafel met comfortabele stoelen kan je fijn zitten om te eten. Je tovert de grote tafel net zo makkelijk om tot leestafel of bureau. Als je komt ligt de krant voor je klaar.
Zin in koffie of thee? In de kamer vind je alle apparatuur en ingredienten om een lekker kopje koffie of thee te maken. Je mag hier gratis gebruik van maken, het is bij de prijs van de kamer inbegrepen.

Badkamer
Je hebt de beschikking over je eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Handdoeken, washandjes, shampoo en douchecreme liggen voor je klaar.

En ook nog

  • Gratis Wifi
  • Usb poorten en voldoende stopcontacten om bijvoorbeeld je telefoon, laptop of tablet op te kunnen laden
  • Koelkast waar je gebruik van kan maken
  • Gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats
  • 2 eenvoudige leenfietsen die je mag gebruiken
Badkamer van B&B Het Bospaard in Hengelo Gld

Ontbijt

Niets fijner dan 's morgens uitgerust wakker worden en genieten van een heerlijk ontbijt met een kopje koffie of thee. Je vindt aan je ontbijttafel eigen gemaakte en biologische producten en als onze Barnevelder kippen eieren leggen zit daar zeker een biologisch vers eitje bij. Het complete ontbijt komen we bij je brengen. Je kan kiezen of je aan de ruime eettafel in je kamer ontbijt of liever buiten op je eigen terras.

Persoon extra

Je mag met 1 of 2 personen extra in dezelfde kamer blijven slapen, dan zetten we er tegen vergoeding extra bedden bij. Voor onze allerkleinste gasten kunnen we een kinderbed bijzetten en daar hoort natuurlijk ook een kinderstoel bij.
Een ontbijt is onderdeel van onze gastvrije ontvangst en is dus altijd inbegrepen.

Terras van B&B Het Bospaard in de Achterhoek

Terras

Om lekker buiten te kunnen zitten hebben we gezorgd dat je zo je eigen terras op kan lopen. Fijne kussens op de banken en een parasol om beschut tegen de zon te zitten. Heerlijk relaxen in de zon of in de schaduw.

Terras bij B&B Het Bospaard in de Achterhoek