Kloosterweg 5 Hengelo (gemeente Bronckhorst)   info@bospaard.nl     06-40954244  

Feest!

Weekmarkt

Farm & Country Fair

De Farm & Country Fair is een belevenisfestival. De landelijke locatie, gevarieerde winkeltjes, honderden serieuze en ludieke activiteiten, bijzondere shows, creatieve aankleding en gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die graag buiten wil zijn, een heerlijke dag beleeft.
Farm & Country Fair

Manana Manana

Een ongedwongen vrolijk feest van 4 dagen met muziek, theater en nog meer leukigheid op de terreinen rondom kasteel Vorden.
Manana manana


Reurpop

Een 3 daags festival in Ruurlo met muziek, spektakel en theater.

Reurpop

Wegrace HAMOVE

De Varsselring, die op een paar honderd meter van ons terrein ligt, is jaarlijks het toneel voor de wegraces. Een bijzonder motor evenement met een weekend vol trainingen en races dat een groot publiek van liefhebbers van motoren trekt. Hamove organiseert nog meer motor gerelateerde evenementen zoals offroad, touring en klassiek
Hamove

Zwarte Cross

Behoeft natuurlijk geen introductie, maar mocht je het gemist hebben: de Zwarte Cross is het grootste muziekfestival van Nederland en de grootste motorcross ter wereld. Ze omschrijven hun evenement als: een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd uniek feest.
Zwarte Cross