Kloosterweg 5 Hengelo (gemeente Bronckhorst)   info@bospaard.nl     06-40954244  

Kom jij fietsen in de Achterhoek?

Fietsroutes langs kastelen, over mooie wegen, door charmante dorpskernen en door het afwisselende coulissenlandschap, er is genoeg te zien. Vanaf ons erf fiets je direct de mooiste fietspaden op. Tussen knooppunt 55 en 72 van fietsknooppunten Achterhoek fiets je langs onze locatie.


Op zoek naar een fietskaart van de regio Achterhoek om zelf je route uit te stippelen? We hebben fietskaarten op voorraad liggen. Meer informatie vind je HIER.

Achtkastelenroute

EenB&B Het Bospaard - Achtkastelenroute prachtige historische route fietsen van 34 km langs de kastelen Hackfort, Den Bramel, De Wildenborch, De Wiersse, Het Onstein, De Kieftkamp, Vorden en Suideras bestaat als sinds 1913. Kasteel Vorden en de tuinen van Huis de Wiersse en de Wildenborch zijn beperkt opengesteld voor bezoek. De route is helemaal met 6-kantige gele bordjes bewegwijzerd.
Iets voorbij knooppunt 63 van fietsknooppunten Achterhoek (Vanaf Het Stapelbroek linksaf de Lindenseweg op) is het dichtstbijzijnde punt om vanaf Het Bospaard op de route te komen. De route gaat dan direct linksaf verder de Zomervreugdweg op. Je rijdt de route met de klok mee.


Graafschaproute Zuid

Op de fiets stappen, het erf afrijden en onderweg zijn op de Graafschaproute (zuid). Dat kan als je overnacht in onze B&B. Onze locatie ligt langs deze met bordjes bewegwijzerde route van ongeveer 50 km langs Vorden, Ruurlo en Hengelo.

Fietsroute plannen

Wil je zelf een route plannen, kijk dan eens op de handige en uitgebreide routeplanner van de fietsersbond die we op onze site hebben toegevoegd.


Liefhebber van het fietsen over wat ruiger terrein? Of je het nu mountainbiken, ATB of veldrijden noemt, op de ruim 100 kilometer aan bewegwijzerde MTB routes door bos en heide, over heuvels en langs kastelen kan je je hart ophalen.

Heel veel mooi fietsroutes vind je ook op www.achterhoek.nl Ben je liefhebber van mountainbiken of gravelbiken? Kijk dan voor MTB routes, startlocaties en tips op Outdoorachterhoek.nl