Kloosterweg 5 Hengelo (gemeente Bronckhorst)   info@bospaard.nl     06-40954244  

Golfen tijdens je vakantie in Nederland?

Op zoek naar een mooie golfbaan en golfclub én een overnachting voor een golfvakantie of golfweekend in eigen land? In het prachtige Achterhoekse landschap vind je verschillende mooie en verrassende banen waar je kan golfen. De Keppelse Golfclub, De Lochemse Golfclub maar ook Golfbaan Kasteel Engelenburg en Golf en Country Club Winterswijk zijn stuk voor stuk prachtig in het landschap gelegen en uitdagende golfbanen. Met Golfclub 't Zelle heel dichtbij is B&B het Bospaard een mooi vertrekpunt voor een paar dagen golf spelen in de Achterhoek.

Golfclub 't Zelle

De golfbaan is aangelegd op landgoed 't Zelle tussen Hengelo en Ruurlo. Het is een geweldig golfcomplex op ongeveer 95 hectare waar liefhebbers van golf hun hart op kunnen halen. Met een 18-holes wedstrijdbaan, een 9-holes Shortgolf (Par3) baan, verschillende oefenfaciliteiten, een golfshop en een restaurant. Een heel bijzondere baan in een afwisselend landschap met mooie boompartijen, een beek en verschillende vijvers. Kenners waarderen de baan als een van de mooiste van Nederland.

Locatie: Varsselseweg 45 Hengelo Dit is iets meer dan 3 kilometer van Het Bospaard.

Keppelse Golfclub

Iets verder van onze B&B (15 km) en ook een bijzondere baan: de Keppelse Golfclub. Het is een van de oudste banen van Nederland. De 18-holesbaan ligt in een landelijke omgeving in de Achterhoek. De banen liggen langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met zicht op het dorp Hoog-Keppel.

Burgemeester Vrijlandweg 35 Hoog-Keppel

Lochemse Golfclub

Lochemse Golfclub

Ook op ongeveer 15 kilometer van Het Bospaard maar dan in de andere richting dan de Keppelse Golfclub, ligt de Lochemse Golfclub. Een 18 holes par 72 golfbaan die ook in een fraaie omgeving ligt. Ook hier waterpartijen en een baan die mooi ingepast is in het Achterhoekse landschap.
Locatie: Sluitdijk 4 Lochem

Golfbaan Kasteel Engelenburg

Golfen op een bijzondere plek met een historische sfeer kan je in Brummen bij Kasteel Engelenburg. De baan, een 9-holes baan par 72, is een mooie baan die is aangelegd rondom monumentale gebouwen. De afstand tot B&B Het Bospaard is 27 km.
Locatie: Eerbeekseweg 6 Brummen.

Golfbaan Kasteel Engelenburg