Overnachten bij B&B Het Bospaard

Pieterpad overnachting etappe Vorden – Zelhem

Ben je onderweg op het Pieterpad en op zoek naar een overnachting bij de etappe van Vorden naar naar Zelhem? Onze B&B ligt dichtbij de route van de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland.

Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Noord-Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg en doet onderweg ook de Achterhoek aan.

Overnachting met uitgebreid ontbijt

B&B Het Bospaard ligt op een unieke locatie aan de rand van het bos. Een ruime schone kamer, een goed bed met daarnaast een uitgebreid ontbijt. Na een dag wandelen is het heerlijk bijkomen in de relax stoelen in de grote tuin. Lees hier over onze accommodatie.

Diner

Aan het einde van de dag een lekker hapje eten? We hebben daarvoor een paar suggesties voor restaurants en eetcafés op een rijtje gezet. Geen zin meer om de deur nog uit te gaan? Je eten laten bezorgen kan natuurlijk ook.

Leenfietsen

Voor onze gasten hebben we twee eenvoudige leenfietsen staan waar je gratis gebruik van mag maken. Fijn als je in het dorp even boodschappen wil doen of naar een eetgelegenheid wil gaan.

Dus ben je onderweg op het Pieterpad en zoek je in de buurt van Vorden en Zelhem een overnachting, wees welkom bij B&B Het Bospaard.

De route van het Pieterpad naar B&B Het Bospaard

Om het je makkelijk te maken hebben we een duidelijke routebeschrijving van het Pieterpad naar B&B Het Bospaard gemaakt. De kortste route is 2 kilometer. Je kan ook kiezen voor de route van 2,8 kilometer die uitsluitend over onverharde wegen gaat.