Overnachten bij B&B Het Bospaard

Overnachten in de Achterhoek bij het bos

Zo ziet de kamer er uit

Heerlijk overnachten aan de rand van het bos in een prachtig stukje Achterhoek. Een ruime kamer die is ingericht als thuis; met een slaapgedeelte, een zithoek, een eethoek en een badkamer. Helemaal voor jou alleen.

Luxe overnachten in een groot bed

We maken een riante 2-persoons boxspring (180 x 220 cm) bestaande uit 2 aparte bedden voor je op met fris gewassen beddengoed. Heb je liever een extra kussen? Die ligt ook voor je klaar. Standaard wordt het bed opgemaakt met een tweepersoonsdekbed. Liever een eenpersoonsdekbed? Geen probleem, laat het ons even weten.

Slaapkamer B&B Het Bospaard

Je slaapplek is helemaal compleet. Naast het bed staat een nachtkastje met verlichting en er is voldoende ruimte voor je bagage. Om insecten te weren en de kamer goed te kunnen verduisteren hangen er horren en verduistering voor alle ramen.

Zithoek met toeristische informatie van de Achterhoek

De zithoek heeft naast een 2-persoonsbank en een salontafel ook twee fauteuils. Een lekker plekje om te relaxen. Boeken en verschillende kaarten van de omgeving vind je op de boekenplank. Er is liggen ook folders en boekjes met toeristische informatie voor je klaar. Als je van tevoren al informatie wil hebben, kijk dan even op onze site bij omgeving van de B&B.

Ruime eethoek en werkplek

Aan de grote eettafel met stoelen kan je fijn zitten om te eten. Je tovert de tafel net zo makkelijk om tot grote leestafel of bureau om aan te werken. Als je komt ligt regionaal dagblad ‘De Gelderlander’ voor je op tafel klaar.
Zin in koffie of thee? Alle apparatuur en ingrediënten om een lekker kopje koffie of thee te maken staat er. Je mag hier gratis gebruik van maken, het is bij de prijs van de kamer inbegrepen.

Privé badkamer lekker voor jezelf

Net als thuis heb je hier je eigen badkamer. Met een wastafel met verwarmde spiegel, een doucheruimte en een toilet. Handdoeken, washandjes, shampoo en douche crème liggen voor je klaar. Dat hoef je dus niet mee te nemen.

Badkamer van B&B Het Bospaard

Ontbijt met zelfgemaakte en biologische producten

Niets fijner dan ’s morgens uitgerust wakker worden en genieten van een heerlijk ontbijt met een kopje koffie of thee. Je vindt aan je ontbijttafel eigen gemaakte en biologische producten en als onze Barnevelder kippen eieren leggen zit daar zeker een biologisch vers eitje bij. Het complete ontbijt komen we bij je brengen. Je kan kiezen of je aan de eettafel in je kamer ontbijt of liever buiten op je eigen terras. Een ontbijt is onderdeel van onze gastvrije ontvangst en is dus altijd inbegrepen.

Persoon extra

In de kamer is standaard ruimte voor 1 of 2 personen. Je mag met 1 of 2 personen extra in dezelfde kamer blijven slapen, dan zetten we er tegen vergoeding extra bedden bij. Voor onze allerkleinste gasten kunnen we een kinderbed bijzetten en daar hoort natuurlijk ook een kinderstoel bij.

Privé terras

Lekker buiten zitten kan op je eigen terras voor de deur van de kamer. Met fijne kussens op de banken en een parasol om beschut tegen de zon te zitten. Ook zijn er luxe relax stoelen waarmee je op een heerlijk plekje in de tuin kan opzoeken. Relaxen met uitzicht op een prachtig bos, dat maakt overnachten in de Achterhoek helemaal fijn.

En ook nog

  • Gratis gebruik van goede en heel snelle Wifi.
  • TV met Google chromecast.
  • Voldoende USB poorten en stopcontacten voor het opladen van je telefoon, laptop of tablet
  • Koelkast met vriezer
  • Gratis parkeren op eigen parkeerplaats
  • Gratis gebruik van eenvoudige leenfietsen