Het Pieterpad fietsen over het Fietserspad komt ook door de Achterhoek - B&B Het Bospaard

Fietsen langs het Pieterpad

De bekendste langeafstandswandeling het Pieterpad kan je ook fietsen. Deze route van het Groningse Pieterburen naar de Sint-Pietersberg in Limburg komt door de Achterhoek. En net als de wandelroute komt de fietsroute van het Pieterpad op de etappe van Vorden naar Zelhem dicht langs onze B&B. Zo ziet de kamer eruit.

De exacte route van het Pieterpad fietsen kan niet, maar de fietsroute erlangs is minstens net zo mooi. Er zijn verschillende routes uitgezet die in meer of mindere mate het Pieterpad volgen. Een tip van verschillende van onze gasten is de duidelijke reisgids Fietsen langs het Pieterpad van Ad Snelderwaard.
In dit boek vind je naast kaarten en een duidelijke beschrijving van de route ook aanvullende informatie over bezienswaardigheden. Deze route is uitgezet van zuid naar noord en gaat meestal langs bestaande fietsknooppunten. Makkelijk te volgen dus.

Fijn om te weten: onze B&B is het hele jaar geopend. Voor jou een fijn bed en voor je fiets is plaats in de schuur. Kom je met een e-bike dan kan je natuurlijk je accu opladen. Na een nachtje slapen en een uitgebreid ontbijt ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe dag fietsen langs het Pieterpad.
Je kan bij ons terecht voor meerdere overnachtingen maar ook als je maar één nachtje blijft slapen ben je van harte welkom. Eén nacht slapen kan van september tot en met juni op alle doordeweekse dagen. In de weekenden en in juli en augustus is het minimale verblijf in onze B&B twee nachten.

In onze AGENDA zie je of jouw datum nog vrij is en kan je eenvoudig rechtstreeks bij ons reserveren.

Onze bed and breakfast vind tussen knooppunt 55 en 72 van het fietsknooppunten netwerk van de Achterhoek.