Route voor auto, fiets en wandelen

Kloosterweg 5 Hengelo Gelderland, gemeente Bronckhorst

Route voor de auto

LET OP: sommige routeplanners van auto’s zetten onze locatie niet helemaal op de juiste plek. Gebruik dan voor de laatste kilometers bijvoorbeeld Google Maps.

Vermijd bij heel natte of juist heel droge weersomstandigheden de niet geprepareerde zandwegen:

  • Rijd de Kloosterweg op vanaf de Varsselseweg (=verhard) OF
  • Rijd via de Venneweg (=verhard) naar de Heideweg naar de Kloosterweg

Routebeschrijving auto vanuit Doetinchem, Ruurlo, Varsseveld en Vorden

Parkeren

  • Parkeren van je fiets en auto kan kosteloos op ons eigen terrein. Je fiets kan in een schuur die we afsluiten en je auto kan op de parkeerplaats staan.
  • Kom je met een paard, dan mag je deze langs het zandpad uitladen. Daarna kan je op de parkeerplaats parkeren.

Route voor de fiets

We zijn prima bereikbaar met de fiets. Je kunt ons vinden tussen knooppunt 55 en 72 van het fietsknooppunten netwerk van de Achterhoek. Even opletten dat je bij heel droge of heel natte weersomstandigheden de Heideweg tussen de Kloosterweg en de Winkelsweg vermijdt. Dat is namelijk een zandweg zonder fietspad.

Kom je wandelen vanaf het Pieterpad?

Onderweg tussen Vorden en Zelhem (deel twee etappe één) bij ’t Hengelse Zand verlaat je de route als deze de Venneweg kruist. Je slaat dan rechtsaf als je vanaf Vorden komt. De coördinaten van deze locatie zijn 52.0413183, 6.3754750. Dit is twee kilometer bij ons vandaan.

Volg de Venneweg het bos uit en sla de tweede weg linksaf. Dit is de Kloosterweg en dat is een zandweg. Volg de Kloosterweg door het bos. Je vindt B&B het Bospaard aan je rechterhand net nadat je het bos verlaten hebt. Dit is 100 meter na de kruising van de Kloosterweg met de Heideweg.

Pieterpad overnachting etappe Vorden naar Zelhem - B&B Het Bospaard

Twijfel je over de route of ben je de weg naar Het Bospaard even kwijt, neem gerust contact op.