Feestelijke opening B&B

Opening B&B met een klein feestje

Op zaterdag 18 juli 2020 was de opening van B&B Het Bospaard. Helaas door Corona hadden we niet helemaal de feestelijke opening die we voor ogen hadden.

Plannen maken

Maanden van voorbereidingen gingen aan deze opening vooraf. Bedenken, materialen verzamelen en heel hard klussen. We wilden naast ons huis een accommodatie maken met een huiselijke sfeer waar je je als gast direct thuis kunt voelen. We hopen dat we daarin geslaagd zijn.

Bedden testen

Een goed bed met een fijn matras was een vereiste. Testen, testen en nog meer testen dus. Best lastig hoor. Maar we denken dat we het juiste bed gevonden hebben. Heerlijk comfortabel en met de afmetingen van 1.80 x 2.20 mtr lekker groot.

Opening B&B met naambord en taart

Geen groot feest dus maar een opening door het ontvangen van onze eerste gasten en het ophangen van de naamborden. Met het naambord aan het hek en onze eerste gasten tevreden naar huis zijn we officieel van start gegaan. Hartstikke leuk dat onze eerste gasten een hele lieve en enthousiaste boodschap in ons gastenboek hebben achtergelaten. ? Vrienden brachten vandaag een heerlijke slagroom taart ter ere van de start van onze onderneming. En ja die taart hebben we meteen samen geproefd ?? Heerlijk!

We hopen de opening van onze B&B op een ander moment met een heel mooi feestje te kunnen vieren. Maar voorlopig hebben we rekening te houden met corona. Duimen dat veel gasten de weg naar ons weten te vinden. Wordt zeker vervolgd!