Wandelroute Zelle Varssel

Wandelroute 15 km Varssel: Zelle en golfbaan

Een mooie wandelroute van 15 kilometer die vanuit B&B Het Bospaard naar landgoed ’t Zelle en de golfbaan in Varssel gaat. Onderweg is er veel afwisseling in het landschap en het grootste deel loop je over onverharde wegen. Een deel loop je door het bos, maar je loopt ook langs weilanden, slootjes en over verschillende kleine bruggetjes. Die bruggetjes zijn op de paden aangebracht om kleine hoogteverschillen te overbruggen. Leuk detail, een deel van de route loopt over het terrein van de golfbaan.

Pauze bij horeca van golfbaan Zelle

Onderweg zin in een hapje en een drankje? Strijk dan, nadat je tien kilometer van de route hebt afgelegd, neer bij horecagelegenheid de Zellerij (Vierblokkenweg 1) in Varssel.

De hond kan mee bij deze wandeling. De route is niet overal geschikt voor een kinderwagen of een scootmobiel. Op landgoed ’t Zelle kom je namelijk een aantal kleine en smalle bruggetjes tegen.

Dit korte filmpje geeft een beeld van het deel van de wandeling dat over landgoed ’t Zelle gaat:

Kaart en GPX bestand van de wandelroute

Download file: Wandelroute 15 km Klooster - Golfbaan - Zelle.gpx

Liever een kortere wandeling? Er is ook een wandelroute van 6,5 kilometer die begint en eindigt bij Huis ’t Zelle in Varssel. Je kan dan met de fiets of auto van de B&B naar het startpunt toe.