Wandelroute 16 km: rondwandeling naar Veldhoek

Een aanrader voor onze gasten: een prachtige wandelroute van bijna 16 kilometer van B&B Het Bospaard naar Veldhoek en weer terug. Veldhoek is een klein buurtschap tussen Hengelo en Ruurlo. Deze wandeling gaat door het Kloosterbos en over het mooiste deel van het Hengelse Zand.

Heel bijzonder is het dat je het overgrote deel van de route over onverharde wegen wandelt. Onderweg is er een afwisseling van bos en meer open gebied. Het is een heel rustige route waar je weinig verkeer tegenkomt. Trek je wandelschoenen dus maar aan!

Wandelroute Veldhoek - eetcafé de Veldhoek

Pauze bij Eetcafé de Veldhoek

Bijna op de helft van deze wandelroute wandel je langs Eetcafé de Veldhoek. Dat is een mooi punt voor een pauze en je kan er wat eten en drinken.
De hond kan trouwens prima mee tijdens deze wandeling en de route is ook geschikt voor een kinderwagen en scootmobiel.

Kaart en GPX bestand van de wandelroute

Hieronder vind je de kaart van de route en een GPX bestand die je kan downloaden. Met dit GPX bestand kan je de route eenvoudig volgen met een routeapp op je telefoon.

Download file: Wandelroute 16 km rondwandeling naar Veldhoek.gpx
Wandelroute Veldhoek - Eetcafé de Veldhoek

Houd je van wat langere wandelingen? Dan is de wandelroute naar Landgoed en Golfbaan Zelle vanaf B&B Het Bospaard zeker ook een aanrader. Deze wandeling is met 15 kilometer vergelijkbaar van lengte.