Landgoed Zelle Varssel

Golfen in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een mooie golfbaan én een overnachting voor paar dagen golfen in de Achterhoek? In het prachtige landschap van de Achterhoek vind je verschillende mooie en verrassende golfbanen. 

De Keppelse GolfclubDe Lochemse Golfclub maar ook Golfbaan Kasteel Engelenburg, Golf en Country Club Winterswijk en Golfclub ’t Zelle. Het zijn stuk voor stuk prachtig in het landschap gelegen en uitdagende golfbanen. We hebben de golfbanen met hun bijzonderheden en adresinformatie voor je op een rij gezet.

Met golfbaan ’t Zelle heel dichtbij is B&B het Bospaard een bijzondere plek voor een overnachting tijdens je golfvakantie.


Golfclub-t-Zelle-Hengelo

Golfbaan ’t Zelle

De golfbaan is aangelegd op landgoed ’t Zelle tussen Hengelo en Ruurlo. Het is een geweldig golfcomplex op ongeveer 95 hectare waar liefhebbers van golf hun hart op kunnen halen. Met een 18-holes wedstrijdbaan, een 9-holes Shortgolf (Par3) baan, verschillende oefenfaciliteiten, een golfshop en restaurant de Zellerij. Een heel bijzondere baan in een afwisselend landschap met mooie boompartijen, een beek en verschillende vijvers. Kenners waarderen de baan als een van de mooiste van Nederland.

Locatie: Varsselseweg 45 Hengelo Gld. Dit is maar 3 kilometer van B&B Het Bospaard.


Keppelse golfclub Hoog Keppel

Keppelse Golfclub

Iets verder van onze B&B en ook een bijzondere baan: de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel. Het is een van de oudste banen van Nederland. De 18-holesbaan ligt in een landelijke omgeving in de Achterhoek. De banen liggen langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met zicht op het dorp Hoog-Keppel.

Locatie: Burgemeester Vrijlandweg 35 Hoog-Keppel. Dit is 15 kilometer van de B&B.


Lochemse golfclub Lochem

Lochemse Golfclub

De Lochemse Golfclub ligt ook op ongeveer 15 kilometer van Het Bospaard maar dan in de andere richting dan de Keppelse Golfclub. Een 18 holes par 72 golfbaan die ook in een fraaie omgeving ligt. Ook hier waterpartijen en een baan die mooi ingepast is in het Achterhoekse landschap.
Locatie: Sluitdijk 4 Lochem


Kasteel Engelenburg Brummen

Golfbaan Kasteel Engelenburg

Golfen op een bijzondere plek met een historische sfeer kan je in Brummen bij Kasteel Engelenburg. De baan, een 9-holes baan par 72, is een mooie baan die is aangelegd rondom monumentale gebouwen. De afstand tot de B&B is 27 km.
Locatie: Eerbeekseweg 6 Brummen.